25 Nisan 2008

Mutluluk İçimizde ...

Mutluluk içimizde mi ? Dışımız da mı ?

Çoğu insan için, kişilerin ne söylediği ne düşündükleri önemlidir. Abaca ne düşündü ? Anlatmak istediği aslında bu muydu ? Ben kendimi doğru ifade edebildim mi ?

Düz ve basit insanlara bakmayı öğrenirsek, ne söylemek istediğini daha rahat anlıyoruz. Çünkü, ilk anladığın ve hissettiğin zaten en doğru olandır. Ondan sonrasında o güzel kafalarımızı yormaya gerek yok. Aslında hiç gerek yok. Kimin ne düşündüğünün ne önemi var ki ? Ben, sen, o ne hissediyorsak o dur.

Biz kendimiz mutlu olduktan sonra, başkalarıda o mutluluğu hissedecektir.

Yıllarca dışarıda aradığım mutluluğunun yanlış olduğunu sonunda anladım.

Bugün milattır , Mutluluk içimde...

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Asan ablacim bir hata yapiyoruz, sonra ayni hatayi bir daha yapmayiz saniyoruz, ama kahrolsun ki yine yapiyoruz. Ve hayat ne manasiz ne amacsiz ne bos geliyor. Ne iyi yapmissin Ozanin yaptiklarini yazmakla bu arada cok hosuma gitti. Okurken guldum. Zamanla unutur belki insan cunku bu kucuk anilari. Sevgiyle dolu olsun bundan sonra hayatin. Cok uzaklardan sevgiler. Burcu

Adsız dedi ki...

Sağol Burcucum yorumların için. Arkadaşlarım yorum yazınca, çok seviniyorum. Ne güzel okuyorlar diye seviniyorum :))
Çok sağol...
Ewt, nasıl aynı şeyleri yapmaktan bıkmıyoruz. Birde benim talihsizliğim, çabuk unutuyorum :). Buda hataya açık yapıyor insanı ... Ozan 2008 macereları yakında sayfada :)

Adsız dedi ki...

insanlari anlamak cok zor o yuzden artık pes ettim.benimle olmak isteyen var ise acik olmali.
ancak o zaman anliyorum.
mutluluk icimizde mi acaba...